Desde esta sección de Living Harmony nos dedicamos a comentar artículos publicados en prensa así como otras difusiones en cualquier otro medio de comunicación, libros e incluso películas que compartan nuestra filosofía

Living Harmony ha visitat la exposició de fotografia del reconegut Scott Schuman. Galería Loewe del Passeig de Gràcia 91 a Barcelona.

 

 

 

 

 

El creador del blog The Sartorialist, Scott Schuman, considerat un gurú de la moda ens deixa veure en aquesta exposició a la Galeria Loewe del Passeig de Gràcia, les seves instantànies del “street style”, un recull de imatges que formarà part del seu nou llibre.

Es tracta de una exposició de “looks del carrer”, gent anònima amb estil propi, que el fotògraf ha captat per diferents indrets del mon i als que dona protagonisme fugint així de les tendències de la passarel•la.
La galeria ofereix un espai que aporta subtilitat, discreció i elegància a totes les instantànies de Shuman, sensacions que ens han provocat relacionar el treball de l’autor amb la tendència de la representació de la quotidianitat que transmet l’ intimisme de Pierre Bonnard.
Si teniu pensat anar a veure aquesta exposició regaleu-vos uns minuts passant un moment especial veient com balla la seda en la instal.lació que Daniel Wurtzel ha fet en la planta inferior, dedicada a la seda de Loewe.

Deja un comentario