Desde esta sección de Living Harmony nos dedicamos a comentar artículos publicados en prensa así como otras difusiones en cualquier otro medio de comunicación, libros e incluso películas que compartan nuestra filosofía

El Poder de la Bellesa o la Bellesa al Poder

Escrito por en October 03, 2012 en Sin categoría | Comments Off

Habitacion aire oriental

Diversos estudis científics sobre l’evolució de l’espècie humana, recolzen la teoria de que el nostre cervell està dissenyat per convertir en sensacions de plaer i benestar aquells estímuls que contribuiran a la perpetuació de la nostra espècie. Posant un exemple molt senzill,  la pell uniforme de l’home denota joventut i salut i el nostre cervell ho associa amb una major capacitat reproductiva. Aquests estímuls visuals desencadenaran les sensacions de plaer i benestar, característiques que contribuiran a la selecció de l’espècie. És a partir d’aquesta base científica i des de el valor cultural que provoca la bellesa i l’harmonia des d’on Living Harmony emprendrà els seus treballs.

 

“La bellesa és el resultat d’una selecció natural” Charles Robert Darwin

Els passat 8 de febrer, Lluís Amiguet a la contra de la Vanguardia feia una entrevista a Catherine Hakim, sociòloga i autora de “Capital Eròtic”.

La Dra.Hakim, afegeix el capital eròtic a la següent llista de capitals personals: el capital econòmic – els diners de que es disposen -, el capital social – a qui es coneix – i el capital humà – el que se sap. Defineix aquest capital eròtic com la combinació de l’atractiu estètic, social i sexual que exerceixes sobre els altres membres de la societat i especialment sobre els del sexe oposat. Catherine Hankim 2012.

No hem d’oblidar que aquest capítol eròtic podem utilitzar-lo en benefici propi i que tindrà una repercussió econòmica, en el món laboral i social. Hem d’invertir en la nostra imatge personal, oblidar-nos de que ens marquin de sexistes i convèncer-nos de l’evidència de que l’atractiu ens dóna poder.

És per tots sabut que la bellesa física és heretada, però espero que compartiu amb nosaltres que podem millorar la nostra imatge personal, cultivar-la i fins i tot entrenar-nos en ser més atractius a partir de petits detalls. Per altra banda, la bona presencia és decisiva, el ser i sentir-se agradable a la vista dels altres fa a les persones més segures de si mateixes, el qual millora en gran mesura el seu desenvolupament personal, professional i social. Ser atractiu inclou elegància a l’hora de vestir, saber-nos cuidar per poder cuidar bé als altres, les diferents habilitats interpersonals i fins i tot el sentit de l’humor.

Unes de les frases que més ens han agradat de la Dra. Hakim en aquesta entrevista són:

” Ser interessant, és interessar-se pels altres”, “L’essència de l’atractiu personal, estar pel altres..”

Les tindrem presents en tots els nostres processos de Coaching Estètic

Enllaç de l’article